Hi! Wist je dit al?


 
Dit is het nieuwsbericht van Maart 2022. Veel lees plezier!  

Team WorkBoost uitgebreid

In maart is investeerder Situs Capital aangesloten bij WorkBoost. Situs Capital investeert met ‘smart capital’ in kansrijke startups die op het punt staan om op te schalen. Inbreng dus van groeikapitaal én ondernemerskennis en ervaring. Daarmee is WorkBoost klaar voor verdere professionalisering en groei.

Nieuwe versie WorkBoost app

In april gaat versie 2 van het WorkBoost platform live en dit betekent echt een megastap. In de nieuwe release kunnen klanten o.a. volledig zelfstandig werken in het platform en gebruik maken van een bibliotheek met ontwikkeltopics. Daarmee maakt WorkBoost het nog gemakkelijker om van dag tot dag grip en overzicht te houden op het ontwikkelproces van klanten en medewerkers.  

Nieuwe WorkBoost training met Vista Nova

Samen met Vista Nova (school voor loopbaan en leiderschap) hebben we de training “Agile Loopbaancoaching” gemaakt en deze gaat in mei 2022 van start. Loopbaancoaches worden getraind om WorkBoost te gebruiken en het maximale rendement uit onze unieke methode te halen. De training wordt afgesloten met een certificaat. Meer informatie over de training Agile Loopbaancoaching is te vinden https://www.vistanova.nl/agile-voor-loopbaancoaches/. Ben je geen loopbaancoach en wil je toch WorkBoost inzetten? Geen zorgen, we verzorgen ook maatwerk trainingen!

WorkBoost groeit met nieuwe klanten en projecten

Elke maand verwelkomen we enthousiaste nieuwe WorkBoost-klanten. In de afgelopen periode waren dat o.a. TNO, Gemeente Heerlen en Veiligheidsregio Drenthe. Daarnaast hebben we de samenwerking met Rijk Noord en de universiteiten verder uitgebreid. Hoewel dit organisaties zijn met uiteenlopende profielen, toch hebben ze een gemeenschappelijke behoefte: “Hoe kunnen we onze uitzendkrachten, mobiliteitskandidaten, brandweerlieden, rijksambtenaren en studenten helpen naar nieuw gedrag. In relatie tot mobiliteit, hybride werken of studeren”? De door dr. Jason Gawke onwikkelde WorkBoost-methode en app leggen de focus op ondersteuning van dit soort processen. 

Kom naar de WorkBoost Campus!

Tot slot gaan we starten met de WorkBoost Campus, een online omgeving waar je elkaar 24/7 als WorkBoost-community kunt ontmoeten en waar je als groep of individueel je vraagstukken in WorkBoost met elkaar kunt bespreken. De campus is ook een ideale plek om geleerde lessen, successen en glansrijke mislukkingen met elkaar door te nemen. Samen, van elkaar leren en nog meer rendement uit de methode halen staat centraal.
Heb je tijd om in april af te spreken? Collega’s die interesse hebben
zijn van harte welkom om aan te haken!

Neem gerust contact met me op: 06-11074879 en anders op [email protected].
Meer info op onze website
Workboost op LinkedIn
Email
Website
Copyright © 2022 - WorkBoost BV - All rights reserved.

Ons mailadres is:
[email protected]